ITSM. Зовнішній портал

Реєстрація

Для отримання доступу до зовнішнього порталу зарєструйтеся, будь-ласка

• Сфера застосування цього повідомлення.

Будь ласка, уважно прочитайте це Повідомлення про конфіденційність (далі "Повідомлення"), щоб зрозуміти політику та практику щодо поводження з вашими Персональними Даними. Це Повідомлення поширюється на фізичних осіб (далі «Ви»), які взаємодіють з MHP SE (Ем. Ейч. Пі. Ес-І) та його пов’язаними особами під час користування веб-сайтом https://mhp.com.ua/. У цьому Повідомленні пояснюється, як Ваші Персональні Дані збираються, використовуються та поширюються MHP SE (Ем. Ейч. Пі. Ес-І) та його пов’язаними особами (далі «МХП»), а також це Повідомлення повідомляє, як можна отримати доступ до Ваших Персональних Даних чи оновити такі дані. Це Повідомлення охоплює діяльність МХП зі збору Персональних Даних як онлайн, так і офлайн, зокрема за допомогою веб-сайтів МХП, соціальних мереж, а також під час встановлення господарських відносин із Вами. Зверніть увагу, що МХП може збирати Персональні Дані з різних джерел (веб-сайт, очні заходи) і на різних пристроях. Якщо наданих Вами Персональних Даних буде недостатньо (МХП повідомить Вам про такі випадки), можливо, МХП не зможе надати Вам товари та/або послуги і встановити ділові відносини з Вами. Це Повідомлення може час від часу змінюватися. Право зміни цього повідомлення залишається за МХП.

• Джерела Персональних Даних.

Це Повідомлення стосується Персональних Даних, які МХП збирає від Вас або про Вас, за допомогою методів, описаних нижче, з таких джерел:

Веб-сайти. Веб-сайти МХП (далі "Веб-сайти"). Електронна пошта, текстові та інші електронні повідомлення. Обробка електронного листування між Вами та МХП.

Реєстраційні форми. Друковані, цифрові або інші подібні реєстраційні форми, які МХП збирає через, наприклад, поштову пошту, промо-акції в магазинах, конкурси та інші рекламні заходи, події або в ході комплаєнс-перевірки.

Рекламні заходи. Обробка рекламних оголошень МХП (наприклад, якщо Ви будь-яким чином взаємодієте з одним із оголошень МХП на веб-сайті третьої сторони, МХП може отримати інформацію про таку взаємодію).

Дані з інших джерел. Соціальні мережі третіх сторін (наприклад, Facebook, Google), маркетингові дослідження (якщо вони не надаються на анонімній основі), агрегатори даних третіх сторін, громадські джерела та дані, отримані під час придбання інших компаній.

• Особисті дані, які МХП збирає про Вас і як їх збираємо.

Залежно від того, як Ви взаємодієте з МХП (онлайн, офлайн, телефоном тощо), МХП може збирати, зокрема, такі типи інформації:,

Особиста контактна інформація. Цей пункт включає в себе будь-яку інформацію, яку Ви надаєте МХП, що дозволяє зв'язатися з Вами, наприклад, Ваше ім'я, поштову адресу, адресу електронної пошти, інформацію про соціальну мережу або номер телефону.

Інформація для входу до облікового запису. Будь-яка інформація, необхідна для надання доступу до вашого профілю. Наприклад, логін / адреса електронної пошти, псевдонім, пароль у зашифрованому вигляді та / або таємне питання і відповідь.

Демографічна інформація та інтереси. Будь-яка інформація, що описує Ваші демографічні або поведінкові характеристики. Наприклад, дата народження, вік або віковий діапазон, стать, географічне розташування (наприклад, поштовий індекс / абонентська скринька), улюблені продукти, хобі та інтереси, а також інформація про домашнє господарство або спосіб життя.

Інформація з комп'ютера / мобільного пристрою. Будь-яка інформація про комп'ютерну систему або інший технологічний пристрій, який ви використовуєте для доступу до одного з наших веб-сайтів, наприклад, адресу Інтернет-протоколу (IP), яка використовується для підключення комп'ютера або пристрою до Інтернету, типу операційної системи та типу чи версії веб-браузера.

Дослідження ринку та відгуки споживачів. Будь-яка інформація, якою Ви добровільно поділилися з МХП, про Ваш досвід використання продуктів і послуг МХП.

Інформація третіх сторін із соціальних мереж. Будь-яка інформація, яку Ви публічно поширюєте в соціальних мережах третіх сторін чи інформація, яка є частиною Вашого профілю в незалежній соціальній мережі (наприклад, Facebook), і на поширення якої Ви надаєте дозвіл такій соціальній мережі. Наприклад, Ваша основна інформація про обліковий запис (ім'я, адреса електронної пошти, стать, день народження, місто проживання, зображення профілю, ідентифікатор користувача, список друзів тощо), а також будь-яка інша додаткова інформація або активність, на поширення яких Ви надаєте дозвіл такій соціальній мережі.

Конфіденційні Персональні Дані. Цей пункт може, зокрема, включати Персональні Дані, що дозволяють виявити Ваше расове чи етнічне походження, політичні погляди, релігійні чи філософські переконання; членство в профспілках; генетичні дані, біометричні дані, оброблені виключно для ідентифікації людини; дані, пов'язані зі здоров'ям; дані про сексуальне життя людини або сексуальну орієнтацію. МХП не прагне збирати або іншим чином обробляти конфіденційні Персональні Дані в ході звичної діяльності нашої компанії.

Якщо з будь-якої причини виникне необхідність в обробці Ваших конфіденційних Персональних Даних, така обробка буде можливою виключно за умови Вашої попередньої чіткої згоди на таку обробку, що є добровільною. Якщо МХП обробляє ваші конфіденційні Персональні Дані для інших цілей, така обробка буде можливою лише на таких правових підставах: (i) виявлення та запобігання злочинності (включаючи попередження шахрайства); та (ii) дотримання чинного законодавства. Інша інформація, надана Вами під час нашої процедури узгодження та встановлення правових відносин.

Файли журналу. МХП може збирати інформацію у вигляді файлів журналів (лог-файлів), які фіксують активність на веб-сайтах, і дозволяють збирати статистичні дані про Вашу звичну веб-активність. Ці записи генеруються автоматично і допомагають МХП виправляти помилки, підвищувати продуктивність і підтримувати безпеку наших Веб-сайтів.

• Обробка Ваших Персональних Даних.

МХП обробляє Ваші Персональні Дані для різних цілей, більшість із яких перелічено нижче:

• проведення комплаєнс-процедур та процесу належної перевірки потенційного контрагента;
  • виконання договірних зобов'язань МХП перед Вами;
  • обслуговування споживачів, включаючи відповідь на Ваші запити;
  • з міркувань безпеки, щоб надати Вам можливість відвідувати приміщення МХП, якщо це необхідно;
  • з метою реалізації відносин зайнятості;
  • інші загальні бізнес-цілі, такі як проведення внутрішніх або ринкових досліджень і вимірювання ефективності рекламних кампаній тощо.

• Розкриття особистих даних.

МХП може розкривати Ваші Персональні Дані таким третім особам:

Постачальники послуг. Це зовнішні компанії, послуги яких МХП використовує для того, щоб вести господарську діяльність (наприклад, для обробки платежів, виявлення шахрайства та перевірки контрагентів, ведення веб-сайту, зовнішнього аудиту, ринкових досліджень, ведення служби підтримки, проведення рекламних акцій, розробки веб-сайтів, аналізу даних, обліку тощо). Постачальники послуг та їх окремі працівники отримують доступ і можливість використовувати Персональні Дані від імені МХП лише для виконання конкретних завдань, які вони повинні були виконати на основі інструкцій МХП, і вони зобов'язані зберігати конфіденційність і безпеку Ваших Персональних Даних.

Кредитні агентства/бюро кредитних історій. У межах, дозволених чинним законодавством, установи, що ведуть статистичну звітність та бюро кредитних історій є зовнішніми контрагентами, яких МХП може використовувати для перевірки Вашої кредитоспроможність (зокрема, для роботи з передплатою) або для стягнення заборгованості.

Треті особи – отримувачі, що можуть отримувати Персональні Дані через злиття чи поглинання. МХП залишає за собою право розкривати Ваші Персональні Дані третім особам з причин, які можуть носити різний юридичний характер або в контексті злиття чи поглинання з іншими компаніями.

• Збереження особистих даних

МХП дотримується всіх розумних заходів, щоб переконатися, що Ваші Персональні дані обробляються протягом мінімального періоду, необхідного для цілей, зазначених у цьому Повідомленні про конфіденційність. Критеріями для визначення періоду зберігання Ваших Персональних Даних є:

(a) МХП зберігає копії Ваших Персональних даних у формі, яка дозволяє ідентифікувати Вас лише доти: (i) Поки МХП підтримує постійний зв'язок з Вами (наприклад, якщо Ви включені до списку розсилки МХП та не відписалися); (ii) Поки Ваші Персональні Дані необхідні для цілей, викладених в цьому Повідомленні про конфіденційність, і МХП має належну правову підставу для цього,

і

(b) Протягом: (i) будь-якого застосовного строку позовної давності (тобто будь-якого періоду, протягом якого особа може подати позов проти МХП), та (ii) додаткових 2 місяців після закінчення відповідного строку позовної давності (щоб у МХП була можливість ідентифікувати особу, яка може подати позовну заяву в кінці відповідного періоду),

і

(c) Крім того, у разі подання будь-яких скарг, позовів чи претензій, МХП матиме можливість продовжувати обробку Ваших Персональних Даних на додатковий час, що є необхідним у зв'язку з розглядом таких скарг, позовів чи претензій, і (d) на додатковий час, що може вимагається чинним законодавством.

Протягом періодів, зазначених у пунктах b (i) і b (ii) вище, МХП обмежує обробку Ваших Персональних Даних зберіганням цих даних, за винятком тих випадків, коли дані повинні бути переглянуті внаслідок таких скарг, позовів чи претензій або відповідно до чинного законодавства.

• Зберігання та / або передача Ваших персональних даних

МХП використовує відповідні заходи (описані нижче) для збереження конфіденційності та безпеки Ваших Персональних Даних. Зверніть увагу, що ці заходи не поширюються на інформацію, яку Ви опубліковуєте на власний розсуд, наприклад в незалежних соціальних мережах.

Люди, які можуть отримати доступ до Ваших Персональних Даних. Ваші Персональні Дані будуть оброблятися тільки тими уповноваженими співробітниками МХП або представниками, яким необхідні такі Персональні Дані, з огляду на конкретні цілі, для яких були такі дані були зібрані (наприклад, співробітники МХП, відповідальні за питання захисту прав споживачів, матимуть доступ до інформації про Вас як про споживача).

Заходи, вживані в робочих умовах. МХП зберігає Ваші Персональні Дані в таких робочих умовах, що забезпечують належні заходи безпеки для запобігання несанкціонованому доступу. МХП дотримується розумних стандартів для захисту Персональних Даних. Передача інформації через Інтернет, на жаль, не є повністю безпечною і, хоча МХП робить все можливе для захисту Ваших Персональних Даних, МХП не може гарантувати їх безпеку під час передачі через веб-сайти / програми МХП.

Передача Ваших Персональних Даних. Зберігання, а також обробка Ваших Персональних Даних, як описано вище, може вимагати, щоб Ваші Персональні Дані були передані або збережені в пункті призначення за межами країни перебування (наприклад, до ЄС). МХП також може передавати Ваші Персональні Дані країнам, що не входять до ЄС, у тому числі до країн, які мають різні стандарти захисту даних, ніж ті, які застосовуються в ЄС або в Україні. У такому випадку, МХП гарантує, що (i) угоди між МХП та одержувачами Ваших Персональних даних будуть містити положення, що захищають Ваші Персональні Дані на тому ж рівні, як у ЄС та в Україні.

• Ваші права.

Доступ до Персональних Даних. Ви маєте право на доступ, перегляд і запит фізичної або електронної копії інформації про Вас. Ви також маєте право запитувати інформацію про джерело походження Ваших Персональних Даних.

• Зміни до нашого повідомлення.

Якщо МХП змінить спосіб обробки Ваших Персональних Даних, МХП оновить це повідомлення. МХП залишає за собою право вносити зміни до практики обробки Персональних Даних МХП та до цього Повідомлення в будь-який час. Будь ласка, перевіряйте час від часу цей Веб-сайт, щоб побачити будь-які оновлення або зміни до нашого Повідомлення.

• Контролери даних та контакт.

Щоб поставити питання або залишити відгук про це Повідомлення та нашу практику конфіденційності або подати скаргу на дотримання законодавства про конфіденційність, пишіть: Україна, 03143, м. Київ, вул. Ак. Заболотного, 158.

Заповніть форму нижче

Формат: мобільний чи стаціонарний включно із кодом
Вкажіть діючу адресу. На цю адресу буде надіслано повідомлення з логіном та паролем
Підтвердіть, будь-ласка, ваші дані перейшовши за посиланням з листа